Collega’s sporten en schilderen voor het goede doel

CSR
Gezondheid

30 juli 2024 - In de laatste twee weken van juni hebben we opnieuw onze krachten gebundeld voor onze jaarlijkse ‘Moving for Charity’. Het doel? 150.000 minuten sporten om geld in te zamelen voor het goede doel.

Moving for Charity is een initiatief van PSA EuroMed en PSA Americas. Maar liefst 575 collega's, verdeeld over 188 teams, namen deel en samen behaalden ze 383.726 sportminuten. Dit is meer dan 252% van ons oorspronkelijke doel! Deze prestatie staat gelijk aan het verbranden van 14,4 miljoen calorieën en een zweetproductie van 4.711 liter. Vanuit PSA | MPET | ATS deden 154 collega's mee, verdeeld over 50 teams. Samen verzamelden we 113.322 sportminuten, wat het grote engagement van onze Belgische collega's onderstreept.

Steun voor City Pirates

Met de opbrengst van deze actie steunen we jaarlijks de Antwerpse voetbalclub City Pirates. Deze trouwe partner van PSA | MPET | ATS biedt kinderen en jongeren kansen en helpt hen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Naast voetbal biedt City Pirates huis- en schoolbezoeken, huiswerkbegeleiding en diverse workshops.

Naast onze sportieve inspanningen hebben collega's van het communicatieteam en enkele senior managers de kleedkamers van City Pirates op Linkeroever opgeknapt. Met deze schilderactie zorgen we voor een frisse start van het nieuwe voetbalseizoen en een inspirerende omgeving voor de jeugd.

Door initiatieven zoals Moving for Charity en de samenwerking met City Pirates, streven we naar een positieve impact op de samenleving en de gemeenschappen waarin we actief zijn. En zoals je kan zien, dragen ook onze medewerkers graag hun steentje bij.